2018. augusztus 3., péntek

Szereplők - Wyrell

Ahoy, és nagy ölelés mindenkinek! ^^ 

Hinnye, de nagggggyoonnn cserben hagytam ezt az oldalt, kicsit naggyon elhanyagoltam. Eszembe volt az is, hogy átviszem a teljes sztorit a Kertbe, de mivel itt hagytatok nekem egy csomó nyomot, bíztattatok, kommenteltetek, így nincs szívem ehhez.

Igyekszem írni a sztorit is, de nem nagyon jut időm ilyeneket gondolkodni, és a következő fejezetben elég sok történelmi és egyéb tényezőt kell logikusan beleépíteni ide, szóóóóóvall, ja, forognak az agyam kerekei, csak a szokásos lassú tempójukban. XD 

Úgyhogy, míg nincs új fejezet, megint itt vagyok egy karakter ismertetéssel. Igazából úgy voltam vele, hogy ha már a gép előtt kínlódok, akkor legalább valamit írnom kéne ide, de jelenleg csak káposztalevet érzek lötyögni az agyamban, és képtelen voltam bármilyen értékelhető fejezetetet, vagy gondolatmenetet írni. Pedig a fejemben tolong vagy három történet, csoda, hogy nem keverem össze. ._. Báár most egy tök jó ötletem támadt! XD Ha beindul jobban A hó szíve is, és nyár végére befejezem az Első dalt, akkor talán írok - legalább is megpróbálok írni - egy vicces crossovert. :D Szerintetek jó ötlet lenne? :D Megpróbálok benne vicces lenni, de 2013 óta nem nagyon sikerült poénos történeteket írni, írásban valahogy nehezebb, szóval minden elismerésem Christopher Moore-nak. XD (Olvassátok el tőle a Biffet, ha még nem tettétek! :D)

Na jól elnyújtottam a bevezetőt rizsával, de most csak úgy csapongok én is jobbra balra. XD Szóval, kanyarodjunk vissza a témánkhoz, és jöjjön egy újabb háttérsztori. :D

Wyrell még nem volt beszédtéma, így gondoltam, hogy őt is bemutatom már, mert egy igazán fontos szereplő, de még nem is tudjátok mennyire. És remélem nem is sejtitek. :P 

Tehát, Wyrell mindig is ott volt, mint lehetséges karakter. Iagzából Lillahnn ellenpólusának szántam, és persze úgy, hogy az ő személyes drámája is érzékelhető és érthető legyen. Bár az Előhangban még teljesen más a személyisége, egyre inkább megtörik és belefásul lassan az életbe is. Lillahnn erőteljesebb élénkebb személyisége mellé kellett egy ilyen nővér, tehát őt már a legelejétől kezdve beleszántam a Zúzmarába. 

Igazság szerint, az első ötletben még úgy indult az egész, hogy ő és Lillahnn vezet majd keresztül minket az Ezer Tó Földjén, és jobban szerettem volna érzékeltetni, ahogy egyre inkább, a lelkes, új életre vágyó lány belefárad az egészbe, de túl unalmasnak tartottam ezt az egészet, abban az értelemben, hogy a történet nem tudott volna így kibontakozni. Szóval erről letettem, és maradtam annál, hogy Gwynn szemszögén megy a történet. 

A kinézete. Nos, sápadt bőr, fekete haj, megfáradt hideg szemek. Más variációja nem is volt, egyszerűen ez a kinézet áll neki a legjobban :D  Meg olyan titokzatos, nem gondoljátok? Amikor elképzeltem idősebben, egyébként azt hiszem olyan 20-21 éves, olyan fásult hűvös teremtés jelent meg előttem.

Wyrellt nem akartam nagyon rosszá és gonosszá tenni, de többször is jeleztem, hogy elveszti az uralmát at ereje felett, na meg még tartogat egy-két fordulatot ő is, bár még nem is sejti. Mégis, minden daca és morcossága ellenére igazán jó nővér, és szerettem volna, ha ez is látszik a történetben. Félti a testvérét és az apját is, de remélem ez is kiderült. Sok tervem van még vele kapcsolatban, és sok izgalmat fog hozni a történetbe, mindennél jobban szeretném árnyalttá tenni a karekterét, és remélem ez sikerül is. 

Nos, hát ez egy kicsit rövidebb bejegyzésre sikerült, de remélem így is érdekes volt. ^^


Legyetek jók, ha tudtok! 

4 megjegyzés:

 1. Ezzel csak még inkább felcsigáztál :3 Nagyon kíváncsian várom a következő fejezetet, és Wyrell további szerepét :3

  VálaszTörlés
 2. Ennek nagyon örülök! :D Nem kell sokat várni, csak a következő évezredig! XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na pacsi, én is így vagyok a történetem folytatásával XD

   Törlés