2018. március 24., szombat

Egy új történet kezdete: A hó szíve

Ahoy, Drága Olvasóim!
Egy újdonságot szeretnék nektek bejelenteni, ugyanis ma olyasmit álmodatm, amit nem hagyhattam figyelmen kívül, tehát ennek az álomnak a történetét meg szeretném írni. 
A történet nem ezen a blogon fog futni, ez csak a Zúzmaralángoké, viszont most bemásolom nektek az új sztorim előszavának a részletét, és ha van kedvetek, akkor a behegyzés alján a linkben tovvább tudjátok olvasni. ^^
Nem is húzom az időt, jöjjön is a részlet! :)

AZ ELSŐ HÓPEHELY
~ A láng, és a hó ~

Századokkal, és időkkel ezelőtt, az égen háború dúlt. Két hatalmas, egykor méltóságos teremtmény vívta egymással a végeláthatatlan küzdelmet, mintha egyetlen céljuk az lett volna, hogy elpusztítsák a másikat. Üvöltő hangjuktól megremegett a mennybolt, hatalmas szárnycsapásuktól örökösen tajtékozott a tenger. Szigetek és szárazföldek lettek semmivé, miközben végeláthatatlan tombolásuk folyt. Hatalmas testük eltakarta a Napot, és a Holdat egyaránt, így a fojtogató, szénfekete függöny vészjósló lepelként telepedett le a tomboló bolygóra. 
Az egyik óriási lény testéből szikrák hullottak, mintha ő maga lett volna az elpusztíthatatlan láng, míg ellensége körül hófehér, kristályos pontok táncoltak szűntelenül, s annak szívében örökös jég lakozott. Egymás iránti olthatatlan gyűlölet fűtötte őket, amihez a gyilkolás vérszomja is párosult. Véresre tépett húsuk alól kivillantak erős csontjaik, de a sebek ellenére úgy tűnt, egymás számára a vég sosem érkeik el. 
Ám egy nap a lángot hordozó bestia szárnyát a jeges ellensége végül kitépte a helyéről. Miközben gyűlöletes ellenfele az örvénylő, magasra felcsapó hullámok közzé zuhant, diadalomittas üvöltés rázta meg a mindenséget. Ahogy a vörös pikkelyes testet elnyelték a hullámok, a víz fölé szállt, mintha gyönyörködne a halál illúziójában. Azonban alig ért a tajtékos tenger felszíne fölé, a hullámokból az izmos, szikrázó test utolsó erejével kicsapódott, és fekete fogaival bilincsbe zárta riválisának hófehér pikkelyes torkát, majd lerántotta a habokba.

0 itt hagyott dal:

Megjegyzés küldése